Batterijen en opladers

Batterijen

In onze winkel hebben wij verschillende soorten batterijen liggen, van kleine knoopcellen tot oplaadbare Ni-MH batterijen. Uiteraard hebben wij ook de gangbare soorten alkalinebatterijen (potlood of AAA, penlite of AA, baby of C, mono of D, lady of N en 9V) zo in voorraad.

Wij hebben ook batterijen voor huistelefoons. Ook kunnen wij batterijen bestellen voor mobiele telefoons.

Oplaadbare batterijen

In ons assortiment hebben wij oplaadbare batterijen van het merk GP. Dit zijn de zogenaamde Ni-MH batterijen. In tegenstelling tot Ni-CD batterijen, het oude type oplaadbare batterij, kunnen Ni-MH batterijen veel meer capaciteit leveren. De meest recent verschenen Ni-MH AA batterij levert een capaciteit van 2300 mAh! Ook hebben Ni-MH batterijen veel minder last van het zogenaamde geheugeneffect. Dit houdt in dat de batterij een deel van de capaciteit kwijtraakt als er verkeerd geladen worden. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld het opladen van halflege batterijen of het overladen van de batterij.

Batterijopladers

Voor deze oplaadbare batterijen zijn speciale opladers verkrijgbaar. Wij hebben deze dan ook in voorraad. Loop even binnen voor het actuele aanbod!