Reparaties

Het aanschaffen van een nieuwe wasmachine, vaatwasser, droger, stofzuiger of een ander apparaat is een vaak niet voorziene kostenpost. Buiten de kosten vallen ook nog eens de ongemakken die u ondervindt. Vaak wordt dan ook besloten om een nieuw apparaat te kopen om dit ongemak de komende jaren niet nog eens tegen te komen. Apparaten worden dan soms ook, zonder dat het probleem bekeken wordt, ontmanteld en gerecycled. Maar vaak zouden deze apparaten met een kleine reparatie weer volledig functioneren en het milieu minder belasten. Europart Nederland en de Europartshops kunnen u dan ook veel geld besparen.

Wij hebben een eigen reparatieafdeling waar stofzuigers, lampen, magnetrons en andere kleinhuishoudelijke apparatuur (scheerapparaten, koffiezetapparaten, strijkijzers, e.d.) worden gerepareerd.

Voor reparaties aan wasmachines, drogers, koelkasten, fornuizen en vaatwassers kunt u voor Ede, Bennekom, Wageningen en omstreken contact opnemen met ons. Stuur een mail naar jweernekers@planet.nl of bel naar (0317) 418770